Wednesday, May 11, 2011

::Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims::


Sticky Post sehingga 15 Mei 2011

GA mula 25 April 2011..
GA tamat 15 Mei 2011

***
Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan.
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com

***

Woo!!! best sungguh klu saya dapat macaron free..
teringin nak rasa macaron Cik Ims...

sedap je tgk laa besar plak tu.. selepas survey Cik ims dah besar kan macaron dia dr asal yg atas tu.

saya pernah makan macaron sekali je... sepupu husband bagi.. memang sedap..
teringin nk buat..
tp klu ada org bagi sy lagi suka..
belum ada kesempatan nk buat sendiri lagi..


tgk yang ni plak ada color2 cantik kan.. rakyat malaysia mmg kretif kan Cik Ims.
dapat pulak tester yang jujur macam cik imaan09.
apa dia rasa tak kena tak aci selindung.. kira nye cik imaan09 akan jaga Quality control macaron cik ims la..heheheh
so.. sape rasa dh meleleh air liur baik klik sini :

buat order sekarang!!!


Love Macaron...