Wednesday, February 23, 2011

::Cute Baby Style Contest::

Salam.
lama nye blog ni senyap kan.. skrang mama dah ada 2 anak.. makin rancak nk join contest.hehehe... so kita mula ngn contest myBFF huda ni. lama dah dia buat..esok dah last ni..hari ni baru mama nak join.ohohoho sori laa friend ...kekee

Jom join contest dekat atas ni klik picture atas.

untuk contest ni daddy ambik gambar amir khas untuk contest umi huda.hehehe


Petang ahad yang lepas kami jejaln tgk lion dance dekat taman permainan dekat area rumah ni je.cam ne comel tak? hehehe cam nk print je..


nama anak: Amir Adlan Pinto Bin Johan Pinto
umur:1tahun 7 bulan
tarikh lahir: 03 july 2009
nama ibu: Nor Fariza Yacob

ok good luck to anak mama.

2 comments:

Huda said...

as salam,
sudah terjah :)
tang mata tu tak leh tahan..cair aku tengok!

good luck ok!

Faryza said...

awaaa!!! amir mengoda umi huda laa....