Wednesday, November 3, 2010

::ibuayahdamia vacation with kids Giveaway::


Salam...
memandang kan mama rasa cam mengangu blog asal mama..dengan ini maka terbuka la blog ni.ekkeke
wooo 1st contest kita di blog baru ada lah contest dr ibuayahdamia .bila laa mama plak nk gie vacation yep..tak pe tunggu anak2 besor skit.so tak dpt gie vacation dpt hadiah dr vacation ibuayahdamia pun dah kira ok laa.dah la vacation diorg kat over the sea..ekkeekkek Jumaat ni baru diorg gie..betul kan kak?hehe



Di sini juga ingin saya ucapkan Selamat hari lahir pada ibu damia... umur hanya angka je kak..akak tetap cun meletup.cewahhh...semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat. amin....

saya dah lama jd follower akak.

Contest bermula 1/11/2010 dan Tamat pada 7/11/2010 (11:59PM)
click sini or banner dekat atas
klu nak join..cepat..cepat..cepat!!!

2 comments:

ibuayahdamia said...

lulus...good luck..

tima kasih dik...moga2 akak terus meletop....phewitt..hehe

Faryza said...

waaa.. lama nye penantian terjawab sudah.tq dtg sini